Design från hög höjd. 

Norrsken Studios är en multidisciplinär designstudio, belägen på 800 meters höjd i Tänndalen, Sverige. Vi jobbar med en stor bredd av projekt, med varumärkesdesign och fotouppdrag som expertis, men besitter också kunskap och utrustning för att skapa visuella upplevelser med set-och ljusdesign. Bland våra kunder finns allt från globala företag till fjällnära producenter, framgångsrika entreprenörer och artister.

Bakom Norrsken Studios ligger duon Mathias (Designer/AD) och Emeli (Fotograf/Strateg). Båda är utbildade på välrenommerade Berghs School of Communication och har tillsammans över 20 års erfarenhet från reklam- och designbyråer samt egenföretagande.

Genom att arbeta sömlöst mellan analoga och digitala kanaler har vi fått förtroende att arbeta tillsammans med, och utveckla, flera av landets främsta varumärken samt globala brands som The Absolut Company och Google. Stor vikt läggs vid idé och hantverkshöjd men även vid devisen att form följer funktion.

Ni väljer Norrsken Studios för att vi besitter erfarenhet och kunskap om hela processen från idé till färdig produkt, samt att vi är måna om att leverera långsiktiga värden genom hållbara lösningar. Vid behov tar vi in kompletterande kompetenser för att kunna erbjuda våra kunder en one-stop-shop.

norrsken_studios_emeli_nilsson_fotograf_strateg_2 norrsken_studios_mathias_eriksson_graphic_designer_art_director

Varumärken vi arbetat med

norrsken_studios_kunder

Nyfiken? Låt oss berätta mer.

Norrsken Studios är en multidisciplinär designstudio som erbjuder varumärkesdesign, foto, art direction och visuella upplevelser. Bland våra kunder finns framgångsrika entreprenörer, reklambyråer, globala företag och fjällnära producenter.